overnachten in de wijngaard - domein de vier ambachten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

overnachten in de wijngaard

All you need is love, and a good bottle of wine!

Vanaf het voorjaar van 2017 zal het mogelijk zijn te overnachten in de wijngaard, in onze zeer bijzonder bed & breakfest. We gaan starten met een aantal zeer grote houten vaten waarin slaap en zit gelegenheid is. Deze vaten komen midden in de wijngaard, tussen de druivenstokken of onder de ciderappelbomen. Ontbijten kan in de ontbijtzaal van ons hoofdgebouw waar ook alle sanitair is ondergebracht. Het ontbijt kan ook eventueel bij het vat afgeleverd worden zodat ´prive´ ontbeten kan worden.
In totaal zullen er 10 van deze grote vaten geplaatst worden met plaats voor 2 volwassen en eventueel 2 kinderen.

Op termijn worden ook een 10 tal trekkershutten, pipowagens en blokhutten geplaatst waarin ook overnacht kan worden, in dit geval met of zonder ontbijt. De hutten zijn geschikt voor 2 tot 4 personen.


En als laatste zullen er 6 camperplaatsen gerealiseerd worden voor de mensen die compleet zelfvoorzienend op vakantie zijn. Uiteraard kunnen deze Campers na bestelling ook ontbijt van ons geserveerd krijgen.

In aansluiting op deze overnachtingsmogelijkheden worden ook diverse
weekend of midweek workshops georganiseerd zoals schilderen, keramiek, mozaiek, beeldhouwen. Maar ook paranormale en zingevingsweekenden. Deze workshops zijn niet alleen werk ook plezier en kunnen worden gecombineerd met een vaart met de fluisterboot tijdens zonsondergang, een uitgebreide wijnproeverij, een natuurwandeling enzovoort.


Uitgebreide mogelijkheden

Uiteraad is onze b&b / overnachtingsmogelijkheid ook prima te gebruiken voor bijvoorbeeld familiefeesten, trouwpartijen, bedrijfsuitjes etc. Onbezorgd feestvieren en daarna niet meer in de auto hoeven stappen! Vraag verdere informatie, klik hier.

Tevens zal bij de trekkershutten een fruitpluktuin aangelegd worden en er komt een klim en klauter
speeltuin met blotevoetenpad voor de kinderen zodat zij op een speelse wijze met de natuur kennis kunnen maken.

Financiering / Crowdfunding

Om al deze plannen te realiseren gaan we de financiering van het geheel een vorm van croudfunding initieëren. Leg een bepaald bedrag in en krijg daarvoor als vriend van de wijngaard een bepaald aantal dagen gratis overnachten en ontbijt en bij iedere overnachting een fles wijn cadeau voor terug. Tevens krijgt u dan korting op extra overnachtingen én de op de aanschaf van onze lekkere wijnen. Als u geinteresseerd bent en wilt meehelpen om de slaapvaten en trekkershutten te plaatsen en wilt mee financieren klik dan voor meer informatie op deze link.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu