contact / adres - domein de vier ambachten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

contact / adres

Het leven is te kort om slechte wijn te drinken

Contactgegevens:
Domein de Vier Ambachten
Biertsedijk oost 8
3212 LB Simonshaven
telefoon Fred 0031 639020114
telefoon Wouter 0031 613814809
telefoon Martijn 0031 623949117
email devierambachten@live.nl
facebook www.facebook.com/fred.lorsheijd

Voor verkoop en bezoek alleen geopend op Vrijdag en Zaterdag van 10 tot 17 uur en vanaf begin mei tot eind september, Zondags op afspraak van 14 tot 17 uur, de andere dagen van de week alleen na afspraak!


Hoe vind u ons? Route beschrijving - zet oudere navigatieapparatuur uit! of kijk op google maps.

Voer op de nieuwe navigatieapparatuur Biertsedijk Oost 8 in, vanaf Geervliet is het na nr 3 nog ca 500 m verder doorrijden aan de linkerkant, Vanaf Simonshaven/Zuidland is het na nr 6 nog ca 500 m aan de rechterkant en ca 500 m voor nr 3. Als dit niet lukt zet dan
uw navigatieapparaat uit en volg onderstaande route beschrijving. De TomTom werkt bij ons niet altijd goed!!

Volg vanaf vanaf de ring rond Rotterdam de A 15 richting Europoort. Bij de afslag 16 Spijkenisse direct na de Botlektunnel de weg verlaten. Volg richting Geervliet, de brug over daarna rechtsaf op de N218 bij de verkeerslichten. Doorrijden tot aan de verkeerslichten bij Geervliet, hier linksaf, de Polderweg op, deze weg blijven volgen tot je aan de linkerkant een meertje ziet en daarna ook links tussen het meer en de weg een hoge bomen haag, hier is de wijngaard.

Vanaf Zeeland de A 57 volgen tot de kruising met de N 218 (groen Kruisweg), hier rechtsaf richting Zwartewaal, deze weg blijven volgen tot aan Geervliet en daar bij de verkeerslichten rechtsaf, dan de Polderweg blijven volgen tot aan de wijngaard links van de weg.

Vanaf Bergen op Zoom, Roo
zendaal, A 29 volgen tot aan de afslag Oud Beierland, hier links naar Oud Beierland en door rijden naar Nieuw Beierland, daar de veerpond nemen naar Spijkenisse. Na de pond op de N217 door rijden tot aan kruising bij Hekelingen, hier staan borden richting Simonshaven Zuidland, Doorrijden naar Simonshaven, dorp door rijden en na Simonshaven de 1e weg rechtsaf (Kerkweg), Deze weg volgen en na Biert (nog 500 m) is de wijngaard aan de rechterkant van de weg.

Domein de Vier Ambachten
Biertsedijk (oost)
8
3212 LB SImonshaven

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu