welkom op Domein de Vier Ambachten - domein de vier ambachten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Liefde is als een goede rode wijn
Eerst fris, jong, wild, onstuimig
vol bloemen en fruit
Maar eenmaal wat ouder en gerijpt
verrassend vol, zacht, vertrouwd,
en opvallend warm

Welkom in de wijngaard.

Nederlandse wijn is geen bijzonderheid meer. Een wijngaard op Voorne-Putten, letterlijk in de voortuin van Rotterdam, is dat wel! Wij kweken onze druiven volledig milieuvriendelijk en werken duurzaam met het oog op een gezonde toekomst. We maken zeer speciale, lekkere wijnen die nergens anders te vinden zijn, maken jams van eigen fruit en kweken vele andere bijzonder planten.

Onze locatie is
uniek, gelegen aan een oude kreek en omsloten door hoge bomenhagen. Naast druiven voor wijn staan er vele appel-, peren-, pruimen-, kersen-, en vijgenbomen, citroenen, sinaasappels, grapefruit, mandarijnen en zeer veel bloeiende planten. Een wijngaard in Nederland met het vakantiegevoel van het Lago di Garda, de Toscane of de Provence!

Wij bieden u een blik in de geschiedenis en een kijkje in de toekomst van de wijnbouw, wij bieden u gezondheid, kennis over wijn, gezelligheid en rust. Bij ons is wijn niet alleen drinken maar ook kijken, ruiken, proeven en genieten, maar vooral beleven!! Wijndomein de Vier Ambachten biedt de ruimte voor een dagje uit, voor uw feest, uw bijeenkomst, voor een cursus of workshop, voor uw bedrijfsmeeting, product presentaties of bedrijfsfeesten. Wij bieden u tevens lekker eten en natuurlijk onze unieke wijnen!!

O
ok kunt terecht voor druivenplanten voor uw tuin of uw eigen wijngaard, materialen voor uw wijngaard of wijnmakerij en boeken. Wij organiseren de cursus wijngaardenierof workshops met diverse thema’s.

In de voortuin van Rotterdam, o
p Voorne–Putten is veel te doen, onverwacht veel, er is veel mooie natuur, rust, ruimte, strand en zee. Leuke kleine musea, ruïnes, molens, oude dorpkernen en vestingsteden, moderne architectuur en natuurlijk een van de grootste havens van de wereld als onze buurman. Kijk ook eens op de site of de groenekaart van Natuurlijk Voorne-Putten!! Voor ideeën voor een leuke dag of meerdere dagen uit.

Kunst in de Wijngaard is ons kunstevenement dat op 16 en 17 september 2017 van 11 tot 17 uur georganiseerd word, Diverse kunstenaars in verschillende diciplines tonen hun werk in onze Orangerie en wijngaard, wij laten onze wijnen proeven en u kunt van onze wijngaard genieten. Toegang is gratis! Zie onze facebook pagina

Bed en Breakfast
Medio 2017 gaan we starten met het aanbieden van B&B. Er worden enorme houten vaten in de wijngaard geplaatst waarin slaapplaats is voor 2 of 4 personen. Tevens zullen op termijn speciale trekkershutten worden geplaatst. Zie hierover de pagina B&B en crowdfunding.

Welkom uw tuin — Hovenierswerk

Onze wijngaard is niet zo maar een wijngaard dat zal duidelijk zijn, het is een gaard aangelegd door hoveniers, met veel bloemen, mooi gemetselde bloembakken, een spellenbaan en veel meer. Een wijngaard als tuin, een tuin als wijngaard. Wij hebben allen een hoveniersopleiding gevolgd en hebben liefde voor de natuur en dat zie je terug! Hovenierswerk doen we ook professioneel! Daarom vind u op deze site tevens informatie over ons hoveniersbedrijf. We helpen u met ideeën, maken een origineel smaakvol ontwerp en passende offerte en staan voor u klaar bij letterlijk alle werkzaamheden in de tuin. Uw tuin is ons domein!

Dagbesteding - wordt assistent, leer een vak!
Vacatures deelnemers
Mensen met een indicatie Wmo en/of
PGB die het leuk vinden om in de wijngaard, ons winkeltje, de kwekerij of in de keuken en of op het terras te werken kunnen een assistent-functie kijgen bij Domein de Vier Ambachten. We kijken goed naar wat iemand aan kan en wil leren, in combinatie met alle taken die nodig zijn, wanneer wij onze medewerkers plaatsen.

Er is genoeg te doen!
Vind je het leuk om in de natuur met planten
te werken, de wijngaard te onderhouden en te helpen bij de oogst van de druiven en appels of houd je van koken en wil je bij huishoudelijke taken helpen? Of wil je leren bedienen, lekkere koffie en thee zetten en met een kassa omgaan? Of vind je het leuk om rondleidingen te geven of wijngaard te promoten? Vind je werken in de tuin leuk? of leer een vak binnen ons bedrijf. Bij ons kan dit allemaal! Kijk op deze pagina

Agenda speciale evenementen
Vanaf 2017 organiseren wij speciale avonden en evenementen, Zo komt er een Lady´s only jaren 70 kaasfondue avond, er komt een vintage high tea, een Italiaanse avondmaaltijd aan lange tafels onder de appelbomen, workshops etagere maken en er komen middagen voor kinderen zoals cupecake´s versieren, lampenkapjes maken, pannenkoekenbakken en veel meer, Kijk voor meer info en de datum´s op deze pagina.

Brocante Vintage shop
Tegelijkertijd met de high tea, de jaren 70 kaasfondue en de Italiaanse avond starten wij een heel speciale winkel waar we prachtig aardewerk, serviesgoed, mooi glas en soortgelijke exclusieve zaken gaan aanbieden. Voor een mooi cadeau, voor uw eigen high tea, of gewoon omdat het mooi staat op uw eigen tafel kunt u bij ons terecht. Kom eens kijken en genieten van al dat moois. kijk op deze pagina


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu