ons team - domein de vier ambachten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

ons teamEen vakman herken je direct, die hoeft niet te doen alsof.

Ons team bestaat uit pure vakmensen met een opleiding in het groene vak, die met liefde hun werk uitoefenen. U kunt bij ieder terecht voor advies en met vragen over de opkweek van druivenplanten of het maken van wijn. Ook voor hovenierswerk kunt u bij ieder van ons team terecht.
Wij staan u graag te woord, geven doel gericht advies en staan met raad en daad voor u klaar.

Fred Lorsheijd

Oprichter en eigenaar van het bedrijf en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, rondleidingen en de wijnmakerij en aanspreekpunt voor de dagbesteding en het hoveniersbedrijf.
Bij Fred kunt u terecht met al uw vragen over druiventeelt en wijnmaken.
0031 639020114
devierambachten@live.nlWouter Lorsheijd

Mede eigenaar en verantwoordelijk voor de opvang van bezoekers, rondleidingen etc., verkopen en hoveniersbedrijf. Wouter zorgt er voor dat u het tijdens uw bezoek prima naar de zin hebt.
0031
613814809
w-lorsheijd@hotmail.com
Martijn Lorsheijd

Eigenaar van Martijn Tuinen ZZP, tuin aanleg en onderhoud. Parttime medewerker verantwoordelijk voor de opkweek en verkoop van de jonge planten en hovenierswerkzaamheden. Martijn weet precies hoeveel jonge druivenplanten er nog zijn en waar deze staan.
0031 6
23949117
email martijn-lorsheijd@hotmail.com


Peter de Regt

Medewerker sinds 1990, verantwoordelijk voor het onderhoud van de wijngaard en machinepark, medewerker hoveniersbedrijf.
U kunt Peter alles vagen over het werk in de wijngaard!


Madeleine van der Tholen.
Partner van Fred, verantwoordelijke voor de evenementen organisatie, in en verkoop broccante serviezen, samen met Kees, onze nieuwste aanwinst.

Nathalie Lorsheijd Den Hartog
partner van Martijn en moeder van Kyara en Jason, mede verantwoordelijk voor de evenementen organisatie, met name de kindermiddagen

Alex Lorsheijd, zoon van Wouter, en Jason Lorsheijd zoon van Martijn (kleinzoons van Fred) zorgen voor de kwaliteitscontrolle van de druiventrossen. Jong geleerd is oud gedaan!

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu